TOBB Duyurular

İnternet Dolandırıcılığı Hakkında Önemli Duyuru

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığı tarafından gönderilen yazıya atfen, Türkiye’deki firmalarımız tarafından yapılan bazı başvurularda internet dolandırıcıları tarafından Slovakya’da bulunan bazı bankaların hesaplarının kullanıldığı belirtilerek, firmaların ticari faaliyete konu ödemeleri için Slovakya’daki banka isim ve hesap numaraları bilgisinin ilgili firma tarafından gösteriliyor gibi elektronik postalarına iletildiği ve firmaların maddi kayba uğradıkları belirtilmektedir.

Yazıda devamla, firmaların Slovak firmalarıyla aralarındaki ödemelerinde, sadece elektronik posta aracılığı ile iletişim kurulmamasının, mutlaka ilgili firmayla ve/veya banka ile temasa geçilerek teyit edilmesinin bu mağduriyetlerin önüne geçilmesini teminen büyük önem taşıdığı bildirilmektedir

Benzer TOBB Duyurular

MADE IN IRAQ Fuarı
2014-2020 IPARD Programı (IPARD II Dönemi) 2. Başvuru Çağrı İlanı