Türkiye Ticaret Merkezi Şikago Tanıtım Toplantısı

Ticaret Bakanlığı desteği, Oda ve Borsaların katkılarıyla ABD Şikago’da Türkiye Ticaret Merkezi’ni kurduk.

Açılışını Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla internetten gerçekleştirdiğimiz Türkiye Ticaret Merkezi, iş insanlarımıza her aşamada “tek durak ofis” prensibiyle hizmet verecek. ABD ile 100 milyar dolar ticaret hedefine katkıda bulunacak olan Türkiye Ticaret Merkezi; Ofis, depo, gümrükleme, lojistik hizmetleri yanında pazara giriş, şirket kuruluşu, pazarlama, mevzuat vb iş geliştirme ve danışmanlık hizmetleri de verecek.

Dünyanın en yoğun 3. hava kargo taşımacılığının yapıldığı O’hare Uluslararası Havalimanı’nın yanında olan Türkiye Ticaret Merkezi’miz 10 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek. İş dünyamıza hayırlı olsun. TOBB olarak yeni pazarlar için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vergi Rekortmenler Listesine Giren Üyemize Teşekkür Belgesi
İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
T.C. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliği’ne Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında Gönderilen Ek Genelge.
TOBB İl Kadın girişimci ve İl Genç girişimciler kurulu icra komitesi seçimleri tamamlandı
Lojistik Sektörü Üyelerimiz İle İştişare Toplantısı
Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı