TOBB MEYBEM Çelik Kaynakçı Seivye 3 Sınavı Odamız Organizasyonluğunda Üyemiz Adaş Metal İşletmesinde Gerçekleştirildi.

Mesleki Yeterlilik Belgeleri kapsamında Çelik Kaynakçı Seviye 3 sınavını Odamız organizasyonluğunda Oda üyemiz Adaş Metal işletmesinde gerçekleştirdik. Üyelerimizin ve piyasanın ara eleman ihtiyacını karşılama adına çalışmalarımız sonucunda Odamız organizasyonluğunda Çelik kaynakçı Seviye 3 sınavı tertip edildi. Odamız üyesi farklı işletmelerden 6 ustanın katılım sağladığı sınav TOBB MEYBEM firması tarafından gerçekleştirildi.

2. Uluslararası Coğrafi İşaretler Zirvesi Ankara'da Başlıyor
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil toplum Lideri Seçildi
TOBB ve TUSİAD'dan Ortak Basın Açıklaması
Mecliste Kabul Edilen Torba Yasa'da Kim İçin Neler var?
Ak Parti Rize Eski Belediye Başkanı Sn. Halil Bakırcı Odamızı Ziyaret Etti
TOBB MEYBEM Sorumlu Emlak Danışmanlığı Seviye 5 Sınavı Odamızda Gerçekleştirildi.