TOBB Doğru Karadeniz Bölge Toplantısı Rize TSO Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetim Kurulu kararı  doğrultusunda ,  Bölge de  dört ayda bir  yapılması planlanan  Oda/Borsa  Başkanları ve Genel Sekreterlerin  katılımları ile  gerçekleşmesi gereken  toplantının   ilki  Rize  Ticaret ve Sanayi odası ev sahipliğinde  gerçekleştirildi.  Toplantıya Rize Ticaret ve Sanayi Odası,  Trabzon Ticaret Borsası, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası, Artvin ticaret ve Sanayi odası, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Hopa Ticaret ve Sanayi odası, Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası, Rize Ticaret Borsası, Kelkit Ticaret ve Sanayi odası, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası, Borçka Ticaret ve Sanayi odası ve Çayeli Ticaret ve Sanayi odası   Başkanları ve Genel Sekreterleri katılım sağladılar.  Toplantıda,   Bölgesel sorunlar ve çözüm öneri ile aynı zamanda   bölge içi yapılması planlanan projelerin durumu görüşüldü.

Türkiye-Katar İş Forumu (Online) 29 Eylül 2020 Saat: 11.00
Başkanımızdan Ramazan Ayı Mesajı