TKDK IPARD III Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanı Yayımlandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 28 Haziran 2024 tarihinde IPARD III Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Bu Başvuru Çağrı İlanı kapsamında “Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme” tedbirinden başvurular kabul edilecektir. Son başvuru tarihi 29.08.2024 olan çağrı ilanına ait detaylar https://www.tkdk.gov.tr/Duyuru/ipard-iii-programi-ikinci-basvuru-cagri-ilani-yayimlandi-11530 adresinden veya haber ekinde yer alan .pdf dosyasından erişebilirsiniz.

Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı, IPARD Programı 2021-2027 dönemi kapsamında yatırım yapmak isteyen işletmeler tarafından destek almak üzere yapılacak başvurular ile ilgilidir.

PROGRAMIN KAYNAĞI

Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonu’dur. Bu destek “kamu katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Söz konusu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır.

BAŞVURU YAPILACAK İLLER

IPARD III Dönemi İkinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında destek almak amacıyla 81 ilden proje başvurusu yapılabilecektir.

TKDK IPARD III Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanı Yayımlandı

İndir (412,19 KB)

TOBB Dijitalleşme Sanal Fuarına Davet
Yıllık ve Munzam Aidat 1. Taksitleri Son Ödeme Tarihi 02 Temmuz 2018
Üyemiz Alkev Gıda Turizm Ltd.Şti. İlçemizde Açıldı. Hayırlı Uğurlu Olsun
İş adamı Riport yön. Kur. Bşk. Asim Çillioğlu Odamızı ziyaret etti
Çayeli TSO Eski Başkanlarından Muhammet SARI Odamızı ziyareti.
Ölçü ve Tartı Aletlerine Getirilen Muafiyet Hakkında Duyuru