Ticaret Müşavirleri İle Birebir Görüşmeler

Yurtdışı görev sürelerini tamamlayarak Bakanlığımız merkez teşkilatında göreve başlayan Ticaret Müşavirlerimizin/Ataşelerimizin edindikleri bilgi ve tecrübeleri firmalarımız ile paylaşmaları amacıyla 28 Mayıs 2024 tarihinde Panagia Premier Hotel’de (Devlet Sahil Yolu 61040 Ortahisar, Trabzon) iş insanlarımıza yönelik olarak; “Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Gürcistan, Hindistan, İran, Macaristan, Malezya, Rusya Federasyonu ve Ürdün”de görev yapmış Bakanlığımız personelinin katılımı ile, ekte yer alan program akışı çerçevesinde “Ticaret Müşavirlerimiz İle Birebir Görüşmeler” organizasyonu gerçekleştirilecektir.

Etkinlik kapsamında, görevden dönen Ticaret Müşavirlerimizin firma temsilcileri ile birebir görüşmeler yaparak pazara girişe ilişkin soruları yanıtlamaları amaçlanmaktadır. Organizasyona katılım sağlamak isteyen üyelerimizin https://forms.office.com/r/BW2HXmCDJt linki üzerinden kayıt başvurularını oluşturmaları gerekmekte olup, bir randevu sistemi oluşturulmadan müsaitlikleri durumuna göre Ticaret Müşavirleri ile anlık görüşmeler yapılabilecektir.

Önemle duyurulur.

SGK Çayeli Hizmet Müdürlüğünden Önemli Duyuru!!!!
Fiyat Etiketinde Yerli Üretim Logosu Kullanımına İlişkin Tebliğ Resmi Gazetede Yayınlandı
2021-2023 Yeni Ekonomi Programı Resmi Gazetede Yayınlandı
E-defter , E-fatura - E-irsaliye Eğitim Semineri Odamızda Gerçekleşti