Ticaret Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi İnternet Sitesi Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Ticaretin Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi faaliyetleri kapsamında Komitenin internet sitesinin https://kolayticaret.gov.tr/  kurulmuş olduğu ifade edilmiştir.

Komitenin internet sitesinin daha etkin kullanılmasını teminen internet sitesindeki mevcut linklerin yanı sıra, sitede yer almasında fayda görülen, ticaret erbabının ihtiyaç duyduğu, ticaretin kolaylaştırılması hedefleriyle uyumlu bilgi, belge ve uygulamaların Ticaret Bakanlığı ile paylaşılmasının talep edildiği bildirilmiştir.

Bu itibarla, Komite internet sitesinde paylaşılmak üzere dış ticaret alanında faaliyet gösteren firmalarımızın, ihtiyacınızı karşılayacak nitelikteki bilgi, belge ve uygulamalar ve bu uygulamalara ait internet linkleri ile ilgili görüş, öneri ve değerlendirmelerinizi 26 Ocak 2021 Salı günü mesai bitimine kadar tarihine kadar Odamıza bildirmesi hususu üyelerimize önemle duyurulur.

Elazığ Depremi Yaralarını Birlikte Saralım
27 Mart 2020 İtibariyle Kovid-19 Salgını Kapsamında Türkiye 'de Alınan Tedbirler
Odamız 2019 Yılı Üyelik Aidatı 1.Taksit Ödemeleri İçin Son Gün 01 Temmuz 2019
2021-2023 Yeni Ekonomi Programı Resmi Gazetede Yayınlandı