Ticaret Bakanlığı Nezdinde Coğrafi İşaretlerin Tanıtımı ve Denetlenmesi Bilgilendirme Seminerine Davet

TOBB ile Ticaret Bakanlığı işbirliğinde 7 Haziran 2022 Salı günü saat 15:00'te "Ticaret Bakanlığı Nezdinde Coğrafi İşaretlerin Tanıtımı ve Denetlenmesi Bilgilendirme Semineri" gerçekleştirilecektir. Söz konusu seminerde coğrafi işaretlerin tanıtımında ve reklamında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılacak, denetim konusunda Ticaret Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Reklam Kurulu tarafından gerçekleştirilen işlemler hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Seminer sonunda ise katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Önemle Duyurulur.

Miraç Kandili Kutlama Mesajı
Çayeli TSO'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
İstihdam Seferberliği Kapsamında İlçemizde 235 Kişiye Yeni İstihdam Sağlandı
VERBİS Son Kayıt Tarihleri Yayınlandı
Kamu Alanlarında Elektronik İhale zorunluluğu Online Bilgilendirme Semineri
Coğrafi İşaretli Çayeli Kuru Fasülye Yemeği Sn. Emine Erdoğan'ın Eliyle Ziyaretçilere İkram Edildi.