Su Verimliliği Seferberliği Sanayi - Su Buluşması

Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 22.01.2024 tarihli yazıda, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen su Verimliliği Seferberliği kapsamında 02.02.2024 tarihinde, Kocaeli Kongre Merkezi’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın katılımıyla "Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi-Su Buluşması" programı düzenleneceği belirtilmektedir.

Etkinlikte, sanayide su verimliliği konusunda uygulamaları bulunan kuruluşların stantlarının da yer alacağı bildirilmektedir.

Bu kapsamda etkinliğe katılım sağlamak için aşağıda linki yer alan formun 24.04.2022 kadar doldurulması gerektiği belirtilmektedir. Bununla birlikte Endüstriyel su verimliliği uygulamalarına yönelik stant kurmak isteyen üyelerin taleplerinin 24.01.2024 tarihine kadar (suverimliligi@tarimorman.gov.tr) adresi vasıtasıyla T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’na bildirilmesi talep edilmektedir.  Program içeriği ekte yer almaktadır.

Bilgilerinize saygıyla rica olunur.

Program Katılım Formu linki: https://dosya.tarimorman.gov.tr/121obrnp

Tartı Aletleri Ölçü ve Ayar İle İlgili Diğer İşlemler Hakkında Önemli Duyuru
Regaip Kandili Kutlama Mesajı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odamız Akreditasyon Denetlemesini başarı ile tamamladı.
Kovid-19 Tedbirleri Kapsamında Tam Kapanma Kararı ve Muafiyet Listesi Detayları Belirlendi
Rize'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106.Yıldönümü Kutlama Mesajı
Ölçü ve Ölçü Aletlerinin Periyodik Muayeneleri İçin Son Gün 28 Şubat