Rize İli Oda-Borsa Müşterek Toplantısı, Rize Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

12 Eylül 2023 Salı günü Rize TB ev sahipliğinde, Rize Çay Çarşısı Toplantı salonunda; Pazar TSO Başkanımız Sayın Neşet ÇAKIR, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail KUYUMCU, Rize TSO Başkanı Sayın Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Rize TB Başkanı Sayın Mehmet ERDOĞAN, Çayeli TSO Başkanı Sayın Mehmet Ali MERT , Rize İli Oda-Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rize TB Başkanı Sayın Mehmet ERDOĞAN’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda; ilimiz ve bölgemizi yakından ilgilendiren konular, ilimizde gerçekleşen yatırımlar ve projeler, güncel ekonomik gelişmeler, 2023 yılı Çay Sektörü, turizm sektöründe sürdürülebilir başarının sağlanması adına yapılabilecek çalışmalar, Rize-Artvin Havalimanı’nın tanınırlığı ve bilinirliğinin arttırılması için yapılabilecek çalışmalar, Samsun-Sarp Demiryolu Projesi, Çaykur Didi Soğuk Çay ve Su Fabrikası Projesi, Fırtına Vadisi’nin imar planının hazırlanması, TKDK Proje Destekleri ve Hibe Programları, Rize İli Oda-Borsa üyelerimizin talepleri ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkanımız'dan İstihdam Seferberliği 2019 İle İlgili Basın Açıklaması
Turizm Rehberliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları Başlıyor