Rize İli Çatı Güneş Enerjisi Kurulumu Ön Fizibilite Raporu

Bu ön fizibilite raporu, organize sanayi bölgesindeki (OSB) işletmelerin enerji öz tüketimlerini karşılamak amacıyla Rize ilinde çatı güneş enerjisi santrali (GES) kurulmasının uygunluğunu tespit etmek, yatırımcılarda yatırım fikri oluşturmak ve detaylı fizibilite çalışmalarına altlık oluşturmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanmıştır.

İlgili Rapor Yazımız ekindedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Rize İli Çatı Güneş Enerjisi Kurulumu Ön Fizibilite Raporu

İndir (1,3 MB)

Odamızdan Rize Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Odamıza Ziyaret
12. Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı Erzurumda Gerçekleşti
İnşaat Sektöründe Faaliyet Gösteren Meslek Mensupları ile İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet ÖZTÜRK'ten Odamıza İadeyi Ziyaret
Kredi Notu, Risk Raporu ve Çek Raporu , Karekodu Çek ve Elektronik Teminat Mektubu Bilgilendirme Seminerine Davet