Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyelerinden Başkanımıza Ziyaret

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Hakkı Türker AKÇAY ve İktisadi ve İdari İşler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir ÖZTÜRK Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çerçevesinde Başkanımızı makamında ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıda, Üyelerimizin ihracatta atılım sağlayacak adımları ele alındı. Aynı zamanda Üyelerimizin dış pazarlara açılmaları konusunda onlara yol gösterecek adımlar konuşuldu.

Ayrıca, Sektörlerin en büyük ihtiyacı olan teknik ve ara eleman ihtiyacı ele alınarak , mesleki eğitimlerin sektörlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde yapılandırılıp uygulamaya konulması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası personeli etkinliklerine devam ediyor.
Yurt dışında ve Yurt İçinde Bulunan Bazı Varlıkların Ekonomiye Kazandırılması Hakkında Duyuru
"Çayeli Kuru Fasülye Yemeği" İlçemiz Adına Coğrafi İşaret Tescili Gün Sayıyor
Çayeli TSO'dan Üyelerine Nefes Kredisi