Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması Odamızda İmzalandı

Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank arasında “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" imzalandı.

Protokol Odamız yönetim kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT ile Halk Bank Trabzon Bölge Koordinatörü Ömür BATUR arasında imzalandı.

Anlaşma ile tüm üyelerimizin faydalanacağı, alıcı ve satıcının tahsilat, finansman sıkıntısı çekmeden ticaret yapması hedefleniyor.

Temel amacı, ticaretin kesintisiz sürmesi olan anlaşma, tedarik zincirinde satıcının tahsilat riskini sıfırlarken alıcıya da kendi finansal durumuna uygun olarak vadeli ödeme imkânı tanıyor. Alıcı, ödeme planında vadeyi 18 aya kadar çıkarabiliyor.

Tüm üyelerimize hayırlı olsun.

İmkb Fen Lisesi okul aile birliği odamızı ziyareti
Elazığ Depremi Yaralarını Birlikte Saralım