Online Export Akademi Programı Duyurusu

Bakanlığımız İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulmuştur.

Böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda, bir sonraki Export akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 27 Ekim 2021 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecektir. Bir örneği ekte yer alan program dahilinde Zoom Programı üzerinden “Online Export Akademi Programı”https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_7DklptvjQ3eFimTUIDFV8w linki aracılığı ile kayıt olunabilecektir.

Tüm Kadın girişimci ve KOBİ'lerimize önemle duyurulur.

Çayeli Tanıtım Filmi Odamızda Rize Valisi Sn. Kemal ÇEBER'in Katılımıyla Gerçekleştirildi.
Tartı Aletleri İle İlgili Ölçü ve Ayar İşlemleri Hakkında
Çayeli TSO Geleneksel İftar Yemeğinde Üyeleri İle Bir Araya Geldi
KVKK ve Verbis Eğitimi
İnşaat Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimizin Sorunları ve Çözümleri İle İlgili İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
İzmir Depremi - Geçmiş Olsun Mesajı