Online Export Akademi Programı Duyurusu

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı" oluşturulmuştur.

Böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda, bir sonraki Export akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lerimize yönelik olarak 26 Ağustos 2021 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecektir. Bir örneği ekte yer alan program dahilinde Zoom Programı üzerinden “Online Export Akademi Programı” na https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_FNG7A0DeSsKXv4ubLH0B3w linki aracılığı ile kayıt olunabilecektir.

Başkanımız' dan Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Hakkında Açıklama
Yüksek İştişare Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Yiyecek ve İçecek Hizmet Sektöründeki İşletmelere Ciro Kaybı Desteği Ödelemeri Başladı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Basın Mensupları İle bir araya geldi.
Odamızda İstihdam Seferberliği 2019 Teşvik Programı Kapsamında Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
Çayeli Kaymakamlığı Başkanlığınca Düzenlenen Turizm Çalıştayı'na katıldık