Online Export Akademi Programı Duyurusu

Değerli Üyelerimiz;

İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilerimize ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerimizin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” oluşturulmuştur. Böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflenmektedir.

Bu kapsamda, bir sonraki Export Akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ’lerimize yönelik olarak 28 Ocak 2021 tarihinde saat 09:30’da gerçekleştirilecektir. Zoom Programı üzerinden “Online Export Akademi Programı’na” https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_ZETumNGyS3-Hu65gQV_7BA linki aracılığı ile kayıt olunabilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

İmar Barışı Konulu Konferansa Odamızda Gerçekleştirildi