Odamızdan Üyelerine Arapça Kursu

İlçemizde ve bölgemizde gelişen ve büyüyen turizm potansiyeli içerisinde en büyük paya sahip Arap turistlerin  olması  sebebiyle üyelerimizi ve ilçemizdeki esnafı Arapça dil açısından daha etkin hale getirebilmek, gelen turistlere alış veriş, konaklama, gezi, yeme-içme  vb. gibi konularda cevap verebilecek seviyeye getirebilmek için  odamız organizasyonluğunda  ilçemizde Çayeli müftülüğü tarafından Arapça Kursunun açılmasını planlamaktayız.

Günün belirli saatlerinde ve yaklaşık 2-3 ay  sürecek olan Kurs  için ön talep oluşturma aşamasındayız.  Arapça kursu almak isteyen üyelerimizin Odamıza bunu belirtmeleri yeterli olacaktır.

Online Olarak Talepte Bulunmak için tıklayın

Üyelerimize Hukuk Danışmanlığı Hizmet Protokolü Av. Ali İmran Büyük İle İmzalandı
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA
Çayeli TSO'dan Rize İl Genel Meclis Başkanı Sn. İbrahim TÜRÜT'e Hayırlı Olsun Ziyareti