Odamız Üyesi Trippters Firmasına Ödül

Dünya çapında 200’e yakın ülkede üyesi bulunan ve 45 farklı destinasyonda başkanlığı bulunan Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği’nin Avrasya’daki ilk çalıştayı İstanbul’da yapıldı.B2B Workshop Çalıştayı’na  yüze yakın ülkeden düğün ve balayı turizmi acentesinin 250’ye yakın yönetici ve temsilcisinin katıldığı bildirildi.

IADWP (Uluslararası Destinasyon Düğün Profesyonelleri Derneği) Başkanı Kitzia Morales ve birçok özel davetlinin katılım gösterdiği organizasyonun açılış etkinliği Pullman İstanbul Hotel’de gerçekleşti. Düzenlenen organizasyonda merkezi ilçemizde bulunan Trippters.com “Uluslar arası en iyi balayı partneri” ödülünü almaya hak kazandı. İlçemize turizm adına önemli katkılar sunan trippters.com’un kurucusu Kaan Alp Can :

“İlimiz mükemmel bir balayı destinasyonu. Bu sene pek çok çiftimizi bölgede ağırlayarak programlarımızı onlara sunma fırsatı elde ettik. Bölgede ki çalışmalarımızın uluslar arası arenada karşılık buluyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Paketlerimizi uluslar arası paydaşlarımıza sunarak bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu sene aldığımız 2. Uluslar arası ödül ile bölgemize turizm anlamında çok farklı katkılar sunacağımıza inanıyoruz” dedi.

DOKA 2020 Yılı Proje Teklif Çağrısı İlanları
Kişisel Verileri Koruma Kanunu Eğitimi Odamızda Gerçekleştirildi.
Çayeli TSO E-Gazete Hizmet Duyurusu
Çayeli TSO ve Ziraat Bankası İş Birliğiyle Güvenli Ticaret Dönemi Başladı