Küçük İşletmeler İçin Google Platformu

KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki varlıklarını oluşturması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla "Küçük İşletmeler İçin Google" projesi başlatılmıştır.

Bu kapsamda TOBB ve Google işbirliğinde "Küçük İşletmeler İçin Google" platformu kullanıma sunulmuştur. Platforma ilişkin detaylı bilgiye https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr/#!/ adresinden erişilebilmektedir. TOBB ve Google işbirliğinde kullanıma sunulan platformda KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürün ve çözüm önerileri tek bir platform üzerinden adım adım açıklanmaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

Bez Maskeye Standart Getirildi
Covid-19 Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ve Pakete İlişkin Genel Bilgiler ve Ekonomiyi İlgilendiren Diğer Tedbirler
İlçemizde Galerici İşletmelere Galericilik Yeterlilik Sınavı Gerçekleştirildi.
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası TSE’ den Başarıyla geçti.
İş Kur Girişimcilik Kursu Başvuruları Başladı