Kamu Bankalarından Mikro İşletmeler Destek Paketi

Değerli Üyelerimiz;

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından yapılan ortak açıklamaya göre KOBİ’lere yönelik 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paketi hayata geçirilmiştir.

KGF teminatlı olarak, 48 aya kadar vadeyle yıllık yüzde 11.5 faiz oranıyla kullandırılacak krediden, cirosu 3 milyon TL’ye kadar olan firmalar yararlanabilecektir. 1 milyon TL’nin altında ciroya ulaşan işletmelere 50 bin TL’ye kadar limit açılan kredide, 1 milyon TL ile 3 milyon TL arasında ciroya ulaşan işletmelerin azami kredi limiti ise 100 bin TL olacaktır.

Mikro İşletmeler Destek Paketi kapsamında Nakit İşletme Kredisi’nin yanı sıra firmalar, kurumsal kart, DBS, tedarik zinciri finansmanı mal alımına yönelik teminat mektubu (TZF), güvenceli çek, nakit çekimine kapalı kurumsal kredili mevduat hesabı ürünleri üzerinden Nakit İşletme Kredisi kullanabileceklerdir.

Bilgilerinize sunulur.

Gümrük Eşya Takip ve Analitik Performans Programı (GET-APP)
Odamız Rize TSO 'da Gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı'na Katıldı
Yerinde Üye Ziyaretlerimiz Devam Ediyor
İstihdam seferberliği 2019 teşvikleri Meclis toplantımızda masaya yatırıldı
Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri Odamızda Gerçekleştirildi.
TürkEximbank ile Kredi Garanti Fonu Stok Finansman Destek Paketi Hayata Geçirildi