Kadın Girişimci Online Network Toplantısı

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde ülkemiz ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilerimize yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Networkü Projesi hayata geçirilmiştir.

Bu doğrultuda, Türkiye Kadın Girişimci Online Networkü kapsamında Rize ili için 21 Eylül 2021 tarihinde saat 10:30 da online toplantı düzenlenecek olup ( toplantılara ilişkin bağlantı linki toplantıdan önce mail adreslerine gönderilecektir.) söz konusu toplantılar elektronik ortamda Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, İlimizde faaliyet gösteren tüm kadın girişimcilerin söz konusu toplantılarla ilgili bilgilendirilmesi, bu toplantılara davet edilmesi ve katılımı teyit edilen kişilerin bilgilerinin ekli Teyitli Katılımcı Formuna işlenerek, formun en geç 10 Eylül 2021 tarihine kadar Rize Ticaret İl Müdürlüğüne (rize.tim@ticaret.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir.

İL

TARİH

SAAT

Diyarbakır