İşbaşı Eğitim Program Talebi Hakkında

İŞKUR tarafından  düzenlenmekte olan Mesleki Eğitim Kurslarına ve İşbaşı Eğitim programlarına ilişkin usul ve esasların belirlenmekte olduğu Aktif İşgücü Hizmetlerinin Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 08/04/2022 tarih ve 31803 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulmuştur.

Yürürlüğe giren Aktif İşgücü Hizmetleri yönetmeliği kapsamında İEP başvuru süreçleri tamamen İşveren ekranları üzerinden yapılabilecek şekilde sistem yeniden tasarlanmıştır. Sistemde İEP başvurusu yapılabilmesi için İşveren kayıtlı olmak zorundadır ve https://esube.iskur.gov.tr/ adresinden işveren giriş yaptıktan sonra başvuru yapabilecektir. Bu kapsamda Aktif İşgücü Hizmetlerinin Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde düzenlenecek olan mesleki eğitim kurslarına ve işbaşı eğitim programlarına ilişkin kurum internet adresinden gerçekleştirilecek iş ve işlemlerin yer aldığı Kullanım Kılavuzu ekte yer almaktadır.

Kullanım kılavuzuna ulaşmak için aşağıda yer alan dosyayı indirebilirsiniz.

Üyelerimize önemle duyurulur.

İŞVERENLER İÇİN İEP BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

İndir (3,3 MB)

Kadir Gecesi Kutlama Mesajı