İnşaat Sektöründe Faaliyet Gösteren Meslek Mensupları ile İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

2020 yılı Üye Meslek Grupları İstişare Toplarımızın ikincisi İnşaat grubuyla Odamızda gerçekleştirildi.

Toplantımıza üyelerimizin sorunlarını dinleme ve sorunlara çözüm üretilmesi açısından ilçe Kaymakamımız Sn. Mehmet ÖZTÜRK ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ katılım sağladılar.

Yönetim kurulu Başkanımız Mehmet Ali MERT’in konuşmasıyla başlayan toplantı üyelerimizin sorunlarını dile getirmesiyle devam etti.

Toplantının sonunda Üyelerimizin sorunlarının yetkili makamlar nezdinde görüşüleceğine karar verildi.

İyi dilek ve temenniler ile toplantı tamamlandı.

Çayeli İlçe Jandarma Komutanından Odamıza Veda Ziyareti
Temmuz Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti.
Ölçü ve Tartı Aletlerine Getirilen Muafiyet Hakkında Duyuru
Girişimci Kursumuza Katılıp Kursu Başarı İle Bitiren Kursiyerlere Sağlanacak Destekler
2019 Yılında da Enflasyon İle Mücadele Programı Devam Edecek
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçmen Listesi Yayınlandı