İlçemizin Kalkınması ve Refahının Artırılması İçin Sanayi ve Turizm Yatırımları İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.

İlçemizin kalkınmasına ve refahının artırılması için sanayi ve turizm yatırımların planlanması ve planlanan yatırımların hayata geçirilmesi için Rize Valisi Sn. Kemal Çeber başkanlığında Odamızda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Rize Valisi Sn. Kemal Çeber, Çayeli Kaymakamı Sn. M. Fatih Demirel, DOKAP Başkanı Sn.Hakan Gültekin, DOKA Genel Sekreteri Sn. Onur Adıyaman, Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Sn. H. İbrahim Çiftçi, Özel İdare Genel Sekreteri Sn. Ü. Hüseyin Sarı, Sanayi İl Müdürü Sn. Erhan Kavaz, Ticaret İl Müdürü Sn. Osman Köseoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. İshak Karahan , MHP İlçe Başkanı Sn. Ali Küçükislamoğlu ve beraberindeki heyet katıldılar.

Toplantıda açılış ve bilgilendirme konuşmasını Çayeli TSO Yönetim kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ali Mert yaptı. Ardından İlçe Kaymakamı Sn. M. Fatih Demirel konuşmalarını tamamladı.

Gündemdeki konu başlıkları istişare edildikten sonra, istişare toplantılarının önemine vurgu yapılarak, bu tür toplantıların devam ettirilmesi kararlaştırıldı. İyi dilek ve temennilerle toplantı kapatıldı.

Yetenek Kapısı Çevrimiçi Kariyer Platformu Hakkında
Kurumsal Web Sitemiz Yenilendi
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu İle Çayeli İlçesi Esnaf Ziyareti
Kamu Bankalarından Mikro İşletmeler Destek Paketi