İlçe Belediye Başkanımız sn. İsmail Hakkı Çiftçi Katılımıyla Üyelerimizin Taleplerini Görüşmek İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi

Üyelerimizin talepleri doğrultusunda ilçemizde yaşanan ekonomik ve ticari faaliyetlerle  ilgili olarak  karşılıklı görüşmek üzere ilçe belediye başkanı sayın İsmail Hakkı Çiftçi ile üyelerimizi bir araya getirerek istişare toplantısı düzenledik.  toplantıda üyelerimiz sorunlarını dile getirirken aynı zamanda fikir ve taleplerini de  başkana ilettiler. yapılması gereken faaliyetler  masaya yatırılarak çözümleri üzerinde çalışıldı.

İlçemizin kalkınması için gereken adımların atılmasında birlik ve beraberlik içerisinde olunacağı görüşüne varıldı.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası incelemelerde bulunmak üzere Batum’a gitti.
İlçemizde Kurulması Planlanan Oto Galeri Sitesi Fizibilite Çalışmaları Devam Ediyor
Ekmek Satışlarında Uygulanacak Hijyen Kuralları ve Alınacak Tedbirler.
Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Oda Borsalar için Yurt Dışı İş Gezisi Desteği Rehberi