Genç Üyelerimizden Yenilikçi Fikirler - Latekstil Ayakkabı Koruyucusu

NewOysa A.Ş. platformda olan yenilikçi bir fikrin ekonomik sahada büyüyen değeri olmakla birlikte, önceliği çözüm üretmekle özdeşleşen ve temel ilkesi memnuniyet sağlamak olan genç girişimcilerin sanayileşme hareketidir. İlk günden itibaren işlevsel faydası takdir toplayan LaTekstil ayakkabı koruyucusu ile uzun ömürlü olması ve kullanılan ayakkabıların ömrünü uzatması, tekrar giyile bilirliği, renk seçenekleri, su geçirmezliği ve yıkanılabilir olması özellikleriyle ihtiyaç niteliğinde üretilmekte ve temin edilmektedir. Sürdürülebilirliğin gereğine ve iktisadi dayanıklılığa Türkiye’de ilk kez üretiminin yapılıyor olmasıyla güç katan LaTekstil ayakkabı koruyucusu, Anadolu’dan küreselleşme yolculuğunun satırbaşına Rize nin Çayeli ilçesinde başlamıştır.

Bizlerde Genç Girişimci üyelerimize başarılar diliyoruz.

Kadın girişimci üyelerimiz ve Genç girişimci üyelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Çayeli Oto Galericiler Sitesi İhalesi Sonuçlandı
Koranavirüs Yeni Tedbirleri Hakkında Önemli Duyuru - 17 Kasım 2020