Elazığ ve Malatyalı Kardeşlerimizin Yanındayız

YARDIM TIRI RİZE İLİ ODA VE BORSALARIN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE DEPREM BÖLGESİNE HAREKET ETTİ

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem felaketi sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından başlatılan yardım kampanyamıza üyelerimizden tam destek geldi.

Rize ili Oda ve Borsaların koordinatörlüğünde hazırlanan yardım Tırı, yardım malzemelerini depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere bugün deprem bölgesine hareket ettti.

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali MERT: Elazığ ve Malatya da meydana gelen ve ciddi bir şekilde hissedilen, bugün itibarıyla 41 kişinin ölümüne , birçok kişinin yaralanmasına sebep olan deprem tüm milletimizi derin üzmüştür.

Milletimiz her zaman olduğu gibi tek yürek olarak depremde zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarsmaya çalışmıştır.

Bizde Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve vatandaşlarımızın destek ve katkılarıyla, İl Oda Borsaların koordinasyonluğunda hazırlanan yardım Tırı, yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak üzere bugün yola çıkmıştır.

Böyle bir kampanyanın hayata geçirilmesine öncülük eden TOBB Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na, kampanyamızda malzeme sağlayarak destek veren tüm üyelerimize, ve vatandaşlarımıza , kampanya da emeği geçen Meclis üyelerimize, oda personelimize ve ayrıca yardım Tırını tahsis eden Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı şahsında Pazar Kamyoncular kooperatifine teşekkür ediyorum.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Böyle depremlerin bir daha tekrarlanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun. Allah milletimizin birlik ve beraberliğini artırsın. Diyerek iyi temennilerde bulundu

Çayeli İlçe Müftümüz Sn. Mehmet Uzun odamızı ziyaret etti.
KAYNAKÇI VE MAKİNE BAKIMCISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAV BAŞVURULARI HAKKINDA
İstihdam seferberliği Müşterek Basın Toplantısı
Bilanço Okuma Teknikleri ve Finansal Veriler Eğitimine Davet
Rusya Ekonomik Sonuç Raporu
TOBB Sektörel Ekonomi Şurası 7 Bakanın katılımıyla gerçekleştirildi.