Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Mert Ankara Millet Bahçesinde Düzenlenen Rize Günlerine Katılarak Üyelerimize ait standları Ziyaret Etti

02-05 Mayıs 2024 tarihleri arasın da Ankara Millet bahçesinde düzenlenen Rize Günleri Etkinliğine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert katılım sağlayarak Üyelerimize ve yöremize ait standları ziyaret etti.

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı sayın Muhammet Fatih Demirel ile beraber Çeçeva Köyü standını ziyaret ettiler.

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde , yöremizde yetişen çeşitli organik meyve sebzelerden pekmez üretimi yapan Oda üyemiz Aşıklar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde , İlçemizde yöresel ürünlerin üretimini yapan Oda üyemiz Çayeli Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerine katılım sağlayan Oda üyemiz Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerine katılım sağlayan, Organik Çay başta olmak üzere çeşitli ürünlerin üretimini yapan Oda üyemiz Evren Onay'ın standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

U-ETDS ve Sayısal Takograf Bilgilendirme Toplantıları Hakkında Önemli Bilgilendirme
Çayeli İlçesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başlıyor
Vefat ve Başsağlığı Mesajı