Çayeli TSO ve Ziraat Bankası İş Birliğiyle Güvenli Ticaret Dönemi Başladı

Çayeli TSO ve Ziraat Bankası İş Birliğiyle Güvenli Ticaret Dönemi Başladı.

TOBB ile Ziraat Bankası tarafından başlatılan “Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi” kapsamında, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT ile Ziraat Bankası Çayeli Şube Müdürü Ali ATAY ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlayacak olan iş birliği protokolünü imzaladılar.

Ziraat Banaksı ile imzalanan iş birliği protokolü, Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkânı sağlıyor. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Bankkart Başak” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açan bu protokol ile Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satabilecekler. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Çayeli Kuru Fasülye Yemeği Coğrafi İşaret Olarak Tescil Edildi
Gelin Bu Krizi Birlikte Yönetelim. İstek ve Önerilerinizi Bizlere Yazın, Bizler İletelim
TOBB yönetim kurulu üyesi ve Rize TSO Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Odamızı ziyaret etti
Yabancı İşçi Çalıştırılması İzni İle İlgili Önemli Duyuru
Çayeli Ti̇caret ve Sanayi Odası olarak personel etkinliklerimiz devam ediyor.
Çalışma Saati Kısıtlaması Olan İşletmeler Hakkında Duyuru