Çayeli TSO'dan Diyarbakır Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı'nda Üyelere Ziyaret

16-21 Kasım 2021 tarihleri boyunca açık kalacak olan Diyarbakır Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı'na, ürettikleri ürünleri tanıtım amaçlı katılım sağlayan ve aynı zaman da ilçemiz de faaliyetlerini devam ettiren, Anzer Balı ve arı ürünleri üretimi yapan üyemiz Anzer Balı ve Arı Ürünleri Kadın Girişimci Kooperatifini , Kendi üretimi ile elde ettiği ipliklerle elbiseler ve bunun yanında birçok ürünler tasarlayan Koçari kadın kooperatifini ve yine yöresel bebek ürünleri tasarlayıp üretimini yapan Kuzeyin Kadınları Derneğini, Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk , Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu üyeleri ile beraber, fuar alanında açmış oldukları stantlarında ziyarette bulunarak, hem ilçemizi ulusal bazda tanıttıkları için, hem de ilçemize sağladıkları ekonomik katkıları için kendilerine teşekkür ederek başarılar dilediler.

Online Export Akademi Webinar Duyurusu
İlçe Kaymakamı Sn. Muhammet Fatih Demirel Aylık Olağan Meclis Toplantımıza Katıldı.
Elazığ Depremi Yaralarını Birlikte Saralım
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Mart 2017 Faaliyet Raporu