Çayeli Oto Galericiler Sitesi Projesi İçin Meclis Başkanımızdan DOKA Genel Sekreteri'ne Ziyaret

İlçemizin ülkemizde Marka Şehir olma özelliğinin başında bulunan Galericilik Sektörünün ilçemiz ile beraber bölgeye de hitap edecek şekilde tasarlanması için çalışmalarımıza devam ederken, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)tarafından açıklanan Fizibilite Desteğinden faydalanmak için “ Çayeli Oto Galericiler Sitesi” başlıklı projemizi tamamladıktan sonra Projemizi Meclis Başkanımız Hüseyin ÖZTÜRK tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur ADIYAMAN beye teslim etti. Projemizin İlçemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını dileriz.

Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 Hk.
Çayeli TSO 2016 Yılı E-Bülten Arşivi
Ölçü ve Tartı Aletlerine Getirilen Muafiyet Hakkında Duyuru
TOBB Haftalık Ekonomi Bültenleri
TOBB Başkanımız Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu Türkiye'nin En İtibarlı İş Dünyası Sivil toplum Lideri Seçildi