Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Odamız İşbirliğinde Gerçekleşen Forklift Operatörü Kurs Programı Başarıyla Tamamlandı

Çayeli Milli Eğitim Müdürlüğü İle Odamız İş Birliğinde gerçekleştirilen Forklift Operatörü Kurs Programı başarı ile tamamlandı. Kursiyerlerimiz belgelerini Çayeli kaymakamı Sn. Muhammet Fatih Demirel tarafından aldılar. Törene ayrıca Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, Halk Eğitim Müdürü Handan Yelkenci , Halk Eğitim Eğitmen Hocamız Zeynel Abidin Ayaz katıldılar.

Törende, Kaymakam Sn. Muhammet Fatih Demirel, sanayicimizin ihtiyaçlarını karşılamada kurumlarımız tarafından yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaparken, Çayeli TSO Başkanı Mehmet Ali Mert, sanayicimizin işini kolaylaştıracak hizmet girişimlerimizin devam edeceğini söyledi.

Sanayi Sicil Belgesine Sahip İşletmelerin Ucuz Elektrik Kullanımı İle İlgili Önemli Bilgilendirme
Üyelerimize Önemli Duyuru
Türkiye-Katar İş Forumu (Online) 29 Eylül 2020 Saat: 11.00
PVC Doğrama Montajcı Belgelendirme Duyurusu
Berat Kandili Kutlama Mesajı
Mecliste Kabul Edilen Torba Yasa'da Kim İçin Neler var?