Borç Yapılandırma Başvuru Süresi ve İlk Taksit Ödeme Tarihi Ertelendi

31 Aralık 2020'de sona erecek başvuru süresi 31 Ocak 2021'e, Ocak 2021'deki ilk taksit ödemesi ise Şubat 2021'e ertelendi.

Devlete olan borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemenin son başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri bir ay uzatıldı.

Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karara göre, yeniden yapılandırma için son başvuru tarihi 31 Aralık 2020'den, 31 Ocak 2021'e uzatıldı.

Yeniden yapılandırma sonrası Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ilk taksit ödemeleri ise Şubat 2021'e ertelendi.

Kanuna göre, vergi borçları yapılandırılarak 18 taksitle ödenebilecek. Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi (KDV), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları yapılandırılabilecek. Borcunu peşin ödemek isteyenlere indirim sağlanacak.

Önemle Duyurulur.

Berat Kandili Kutlama Mesajı
Azerbaycan Birlik , Beraberlik ve Tebrik Mesajı
İnşaat Sektöründe Faaliyet Gösteren Üyelerimiz İle İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
2017 Yılı Aylık Faaliyet Raporu
Çayeli Kaymakamı Sn. Oğuz Şenlik'ten Odamıza Ziyaret
Rize Defterdarlığınca Organize Edilen Tebrik Ziyaretleri Kapsamında Odamıza Ziyaret