Başkanımızın Kurban Bayramı Mesajı

Aile olmanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın simgesi olan bir bayramı daha birlikte yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu bayram vesilesiyle ülkemizde ve tüm dünyada huzurun ve barışın hakim olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve çalışma arkadaşlarım adına kutlar, çağdaş bir toplum olmanın gereklerini yerine getiren, bilim ve teknolojide ileri bir ülke olmak temennisiyle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim.

M.Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması Odamızda İmzalandı
TOBB Haftalık Ekonomi Bültenleri