Başkan Mert'ten TOGG Gemlik Fabrikası Açılış Törenine Katılım

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Sn. Mevlut Çavuşoğlu, diğer bakanlar, TOBB Başkanımız ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Oda ve borsa Başkanlarının katılımıyla TOGG'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü açılışı ve Türkiye'nin yeni nesil otomobilinin banttan inişi 29 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Açılış törenine Oda Başkanımız Mehmet Ali MERT katılım sağladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan açılış konuşmasında "Togg ülkemizin güçlü yarınları için işte bu ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır. Seri üretim bandından indirip sizlerin huzuruna çıkardığımız bu ilk araçla 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz". diyerek Türkiye Otomobil Girişim Grubunun ortakları ve paydaşlarına teşekkür etti.

TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu " Biz bu işe inandık. Ortaklarımızla, 365 oda ve borsamızla birlikte, taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyduk. Bu daha başlangıç, yolumuz uzun, önce Avrupa'ya, sonra tüm dünyaya Türkiye'nin otomobilini satacağız. destek veren herkesten Allah razı olsun." dedi.

2021-2023 Yeni Ekonomi Programı Resmi Gazetede Yayınlandı
İmar Barışı Konulu Konferansa Odamızda Gerçekleştirildi
Kişisel Gelişim ve Farkındalık Eğitimi
Üyelerimizin yıllık ve munzam aidat borçlarına yeniden Yapılandırma imkanı. Son Gün 31 Temmuz 2018
Üyemiz Sedef Fotoğrafçılık ve Reklamcılık Ltd. Şti. firmasına Dünyanın en iyi 10 düğün fotoğrafçısı ödülü.
Sorumlu Emlak Sınavı Kayıtları Odamızda Devam Ediyor