Akbank' tan Üyelerimize Destek (Nefes Aldıran Kredi ve Posgeldin Komisyonsuz Pos)

Nefes Aldıran Kredi

Akbank Mobil’den yeni müşteri olan KOBİ’ler Nefes Aldıran Kredi ile çok avantajlı.

Kredi tahsis ücretsiz, dosya masrafsız ve 12 ay vadeli 50 bin TL’ye kadar kullanabileceğiniz %0,99 faizli krediniz Akbank’ta sizi bekliyor.

Detay:

· Kampanya teklifi, Akbank Mobil'den yeni müşterimiz olan KOBİ'leri kapsamaktadır.

· Masrafsızlık ve aylık %0,99 faiz oranı, en fazla 50 bin TL ve 12 ay vadeye kadar taksitli ticari kredi için geçerlidir.

· Masrafsızlık, kredi kullandırım ve tahsis ücreti muafiyetini kapsamaktadır.

· Kampanya, her müşteri için tek seferliktir.

· Akbank, kredi koşullarını değiştirebilir, kampanyayı durdurabilir. Farklı ödeme planlarında oranlar değişiklik gösterebilir.

· Kampanya 30 Haziran 2022'ye kadar geçerli ve limitler ile sınırlıdır.

Yeni Üye İşyeri Kampanyası – POSGeldin

Akbank'tan Komisyonsuz POS!

6 ay boyunca 10.000 TL’ye kadar üye iş yerinden yapılan tek çekim işlemlerde %0 komisyon ve POS ücreti muafiyet fırsatı!

Detay:

· Bankamızın yeni üye iş yeri olan Akbanklılar, 6 ay boyunca üye iş yerinden yapılan 10.000 TL’ye kadarki tek çekim işlemlerde %0 komisyonun tadını çıkarıyor. Üstelik POS hizmet ücreti de ödemiyor.

· Kampanyamız 5000 katılımcı ile sınırlıdır. Akbank Mobil’den sadece Mobil ve Sabit POS’lar için üye iş yeri başvurusu yapılabildiğini bildirmek isteriz.

· Ücretsiz POS hizmeti; Mobil, Yazarkasa POS (ÖKC), Sabit ve Cebe POS için geçerlidir.

· Kampanya kapsamında aylık toplam 10.000 TL ciroya kadar olan tek çekim işlemlere %0 komisyon uygulanacak; 10.000 TL’den sonraki işlemlerde ise bu oran %1,79 olacaktır.

· Kampanyamız sadece ilk kez üye iş yeri olacak katılımcılar için ve 6 ay boyunca geçerlidir.

TOBB Tarafından Yenilenen SARP SINIR KAPISI Hizmete Açıldı
İzmir Depremi - Geçmiş Olsun Mesajı