Akaryakıtta Tavan Fiyat Kararı

AKARYAKITTA TAVAN FİYAT KARARI

Geçtiğimiz günlerde akaryakıt fiyatlarındaki haksız kâr artışına "dur" diyen ve gizli zam yaptığı tespit edilen akaryakıt dağıtım şirketleri hakkında inceleme başlatan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye'nin tüm illeri için akaryakıt fiyatlarında tavan fiyat uygulaması kararı aldı.

Karara göre tavan fiyatlar EPDK tarafından belirlenecek ve akaryakıt fiyatlarında 17-20 kuruş indirim olacak.

2020 Yılı Rize İli Çay Sektörüne İlişkin COVID-19 İle Mücadele Kapsamında Alınacak Genel Tedbirler
Başkanımızdan Türkiye Cumhuriyeti Barış Pınarı Operasyonu Mesajı
TOBB Başkanı Sn. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Korona Virüsü İle İlgili Birlik Beraberlik Mesajı
Galerici Firmalar İçin Belgelendirme Sınav Tarihi Belli Oldu