7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonlarına Odamızdan Teşekkür Belgesi

7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonasında ilçemizi temsil eden Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü sporcuları ; Kupa da Dünya Şampiyonu Enes Koyuncu ve Dünya İkincisi Doğukan Sandıkçı , Çayeli Spor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu ve Kulüp Başkan ve Antrenörü Ergün Çakmakçı ile beraber Odamızı ziyaret ettiler.

Dünya kupası şampiyonasında göstermiş oldukları başarılarından ve aynı zamanda ilçemizi uluslararası arenada tanıtıp en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı, başta Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Mert , Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk ve Meclis Üyemiz Maksut Teker sporcularımızı ve teknik ekibi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

Genç sporcularımıza teşekkür belgeleri ile beraber , hediyelerini de takdim ettiler.

Üyemiz Sedef Fotoğrafçılık ve Reklamcılık Ltd. Şti. firmasına Dünyanın en iyi 10 düğün fotoğrafçısı ödülü.
Odamızdan Çayeli Balır İşletmelerine iadeyi ziyaret gerçekleştirildi.
Ekmek Satışlarında Uygulanacak Hijyen Kuralları ve Alınacak Tedbirler.
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Kutlama Mesajı
Çayeli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü Kutlama Mesajı