29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Bugün, aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakarlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Tarihi boyunca büyük kahramanlıklar gösteren Türk milletinin kendi vatanı üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulduğu bir eser olan Cumhuriyetimiz, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için attığımız adımların en önemlisidir. Cumhuriyetimizin bize kazandırdıkları, modern bir devlete dönüşmesi ve bugünkü seviyeye ulaşması, tüm dünyanın örnek aldığı bir başarı ve onur tablosudur. Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır.

Bugün geldiğimiz noktadan, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz; Cumhuriyetini ve milli egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olduğumuz değerlere bağlılığını devam ettirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

M.ALİ MERT

Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) Üretici İle Alıcıyı Buluşturan Platform Hakkında
Devlet Destekleri Yönetim Sistemi DYS Duyurusu
Oto Galeri Yeterlilik Sınavı Başvuruları Devam Ediyor
Gürcistan Pazarına Giriş ve İşbirliği Fırsatları
Çayeli Yeni Küçük Sanayi Sitesi Projesi İçin Resmi Başvurumuzu DOKA 'ya yaptık.
Rize Fındıklı ve Artvin Arhavi ve Çevre İlçelerinde Meydana Gelen Sel Felaketi İçin Geçmiş Olsun Mesajı