29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Bugün, aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakarlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Tarihi boyunca büyük kahramanlıklar gösteren Türk milletinin kendi vatanı üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulduğu bir eser olan Cumhuriyetimiz, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için attığımız adımların en önemlisidir. Cumhuriyetimizin bize kazandırdıkları, modern bir devlete dönüşmesi ve bugünkü seviyeye ulaşması, tüm dünyanın örnek aldığı bir başarı ve onur tablosudur. Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır.

Bugün geldiğimiz noktadan, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Milletimizin her ferdi, özellikle çocuklarımız, gençlerimiz; Cumhuriyetini ve milli egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olduğumuz değerlere bağlılığını devam ettirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

M.ALİ MERT

İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki Odamızda Başarıyla Tamamlandı
Devlet Destekleri 2573 Sayılı Karar Gereği 2021 yılı Destek Üst Limitleri Açıklandı
İnşaat Sektörü İstişare Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi.
Çayeli İlçe Jandarma Komutanından Odamıza Veda Ziyareti
Yıllık İşletme Cetveli Bilgileri Yenileme Duyurusu
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası personeli etkinliklerine devam ediyor.