23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Canları pahasına, vatanımız için kurtuluş mücadelesi veren ve bu gurur gününü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün silah arkadaşlarına şükran ve minnet duyuyoruz. Milli egemenlik ülkemiz için vazgeçilmez bir yönetim biçimidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve milli egemenliğin kabulünün 101’inci yıldönümünü coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olmanın da gururunu yaşıyoruz.

Milli egemenlik ve demokrasi değeri ile büyüyen, bilgiyle donanmış çocuklarımız geleceğimiz için en büyük güvencemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha can-ı gönülden kutluyorum.

M. Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Tamir ve Ayar Servisi Yetki Belgesi Duyurusu
İmkb Fen Lisesi okul aile birliği odamızı ziyareti
İmalat Sanayinde Seçilmiş 8 Alt Sektöre Ait Kaynak Verimliliği Rehberi Yayınlandı
SGK Çayeli Hizmet Müdürlüğünden Önemli Duyuru!!!!
Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019 Hk.
Eximbank İhracat Kredileri ve Alacak Sigortası Programları Online Bilgilendirme Semineri