19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Karakteri bağımsızlık olan milletimizin, 19 Mayıs’ta başlayan ve dünyaya emsal olan Kurtuluş Savaşı, dünya tarihinin en büyük başarılarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan eden aziz milletimiz, bugün tarihindeki şanlı sayfalardan birisinin daha yıl dönümünü yaşamaktadır. Milli mücadele ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 103’üncü yıldönümüne erişmenin onurunu ve gururunu yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar büyük zorluklar ve mücadeleler içerisinde kurulduğunu ve bugünlere geldiğini; aziz şehitlerimize minnet ve şükran duygularıyla bir kez daha idrak etmekteyiz.

19 Mayıs 1919 hafızamızda sadece bir tarih değil; bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesini ve bağımsızlığını ifade etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 103 yıl önce yaktıkları kurtuluş meşalesi ilelebet sönmeyecektir.

Bayramımız Kutlu Olsun.

M.Ali Mert

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası incelemelerde bulunmak üzere Batum’a gitti.
Çayeli ilçe garnizon komutanı Çetin ÖZTÜRK’ e Odamızdan ziyaret
Türkiye'de Çıkan Yangınlardan Dolayı Geçmiş Olsun ve Taziye Mesajı