10. Uluslararası Van Turizm ve Seyahat Fuarı

Ortadoğu da turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olması hedeflenen   10. VAN DOĞU ANADOLU  ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI   26- 29 Eylül 2019 tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Koordinasyonunda TÜRSAB, TOBB, KOSGEB, TUROB, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı   desteği ile Ajans Asya Fuarcılık tarafından  organize edilecek olan fuar, gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından profesyonel turizm firmaları ile profesyonel ziyaretçilerini ağırlayacak.

27- 30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen 9. Van Doğu Anadolu  Turizm ve Seyahat Fuarı’na 35 İl 3 Ülke olmak üzere 160 stanta 500 civarında yerli ve yabancı  firma katılım sağlamıştır.

İran, Irak ve Ermenistan Başta olmak üzere 57.460 yerli 6841 yabancı turizmciler tarafından ziyaret edilmiştir.

Sizi yeni iş bağlantıları kurabileceğiniz, destinasyonlarınızı tanıtabileceğiniz, turizm anlaşmaları gerçekleştirebileceğiniz bu eşsiz platforma katılmak isteyenler odamız ile irtibata geçebilirler.

Üyelerimize duyurulur.

Detaylı bilgi ve fiyatlandırma broşürü için aşağıdaki dosyayı indirebilirsiniz.

Fuar Detaylı Bilgi Edinme Kitapçığı

İndir (3,41 MB)

Çayeli TSO Meclis ve 2. Müşterek Meslek Komiteleri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi.
İstihdam seferberliği 2019 teşvikleri Meclis toplantımızda masaya yatırıldı
TOBB Haftalık Ekonomi Bültenleri