Koronavirüs (Covid-19) Basın Açıklaması

KORONAVİRÜS  (COVİD-19) BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz  yıl  sonunda  Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak küresel bir salgın haline gelen Koronavirüs,   ülkemizi de  etkisi altına almıştır.

Bu çerçevede başta vatandaşlarımızın sağlığı için mesai mefhumu gözetmeksizin hayatlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarımız olmak üzere kamu hizmetlerinin kesintisiz bir biçimde sağlanması için  mücadele veren tüm kamu görevlilerine özellikle ilçemizde görev yapan tüm Doktorlarımıza , sağlık çalışanlarımıza , güvenlik görevlilerimiz ve eczacılarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bunun  yanında,  ülkemizin hayat damarı olan ekonominin devam etmesini sağlayan,  bu  salgın hastalık ortamında üretmeye devam  eden  ,  aynı zaman da ek tedbirler  alarak çalışanlarını  işten  çıkarmayarak   devam ettiren,   ürettiğini yurtiçi pazarlarda  ve   yurtdışı   pazarlarda  satan  üretici  işletmelerimize,  yurtdışından malzeme tedarikinde  hizmet yapan,  ülkemiz  için  gerekli malzemeleri  bin bir  zorluklarla ülkemize taşıyan ve ülkemiz adına ihracatı  gerçekleştiren nakliye ve kargo  firmalarımıza,  insanlarımızın  günlük yaşamda ihtiyacı olan   gıda,   giyim ve vb. ihtiyaçları  karşılama  üzere  elinden gelen fedakarlıkları yaparak  hizmet etmeye devam eden toptan ve perakendeci işletmelerimize,

En önemlisi,  böyle  bir  ortamda  işçilerini çıkartmayıp elinden  geldiği kadar çalışmalarını sağlayan , ülke ekonomisine ve  istihdamına   katkıda  bulunan  ve bundan  dolayı tarihte  övgü ve saygıyla  anılacak işletmelerimize, üyelerimize sonsuz  şükranlarımı sunuyorum.

Biz biziz, beraberiz ve birlikte Türkiye’yiz.

En kısa  sürede sağlıklı günlere kavuşma ümidiyle.  Saygılarımı sunuyorum.

Mehmet Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Başkanı

Burası Çayeli Burada İş Var İstihdam Seferberliği Basın Açıklaması