Basın Açıklamaları

Enflasyonla Mücadele Kapsamında Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasından Üyelerine Ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali MERT yaptığı  açıklamada:

“Bilindiği üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı  tarafından açıklanana ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen Enflasyonla mücadele Programı kapsamında  ülke genelinde " İndirim Kampanyası" başlatılmıştır.

81 il ve 160 ilçede  yer alan 365 Oda/Borsamızla gerçekleştirilen ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda   üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması bizi son derece mutlu etmiştir.  İndirim Kampanyası kapsamında  asgari  3 ay süreyle en az %10 indirim yapan üyelerimizi ziyaret edip Enflasyonla mücadelede sağladıkları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunduk.

Bu kapsamda üye ziyaretlerimiz devam edecektir. Enflasyonla Top yekun mücadeleyi hep beraber sürdürmeye kararlıyız. İndirim kampanyasına katkı sunan, destekleyen  her üyemizi kutluyor ve işlerinde başarılar diliyorum.”

Benzer Basın Açıklamaları

Başkanımız M.Ali Mert Yeni İstihdam Teşvikleri Hakkında bilgiler Verdi