Basın Açıklamaları

Çayeli TSO'dan Hukuki Danışmanlık Hizmeti

Oda başkanı Mehmet Ali MERT yaptığı açıklama da : “Üyelerimizin  işini kolaylaştıracak ve  üyelerimize  Ticaret Hukuku ve İş Hukuku konularında  danışmanlık hizmeti verecek, onlara bu konularda yol göstermek üzere  Güven Hukuk Bürosu adına  Av. Ali İmran BÜYÜK ile  Hukuk Müşavirliği Protokolumuzu  imzaladık.  Hukuki konularda  üyelerimiz rahatlıkla Odamız  üzerinden avukatımıza danışabileceklerdir.

Ayrıca 15 Ocak 2019   Salı  günü  saat 16:00 da  üyelerimize  yönelik “İş Hukuku” konusunda  danışman avukatımız öncülüğünde  eğitim verilecektir. Eğitim sonrası üyelerimiz istedikleri soruları yazılı ve sözlü olarak avukatımıza bildirebilecektir. Yapmış olduğumuz bu projenin öncelikle ilçemize ve üyelerimize hayırlı olmasını dilerim. Tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım.”  diye belirtti.

Benzer Basın Açıklamaları

Turist Rehberliği Bölgemiz İçin Çok Önemli
Enflasyonla Mücadele Kapsamında Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasından Üyelerine Ziyaret
Çayeli TSO Başkanı M.Ali Mert Yeni İstihdam Seferberliği 2019 Teşvikleri Hakkında Bilgiler Verdi