Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın İlgili genelgesinde Kış Lastiğinin, üzerinde M+S işareti bulunan ve 7 Co’nin  altındaki sıcaklıklarda yol tutuşunu artırmak amacıyla bileşimi özel olarak belirlenmiş ve sırt yüzeyinde özel olarak tasarlanmış desenleri bulunan lastik türü olduğu, Sadece buzlu zeminlerde kullanılabilen çivili lastiğin de kış lastiği yerine geçtiği belirtilmiştir.

İlimiz genelinde kış lastiği uygulaması 01 Aralık 2018 – 1 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılması uygun görülmüş olup, bu süre zarfında Emniyet Müdürlüğümüze bağlı trafik ekiplerince kış lastiği denetimleri aralıksız olarak yapılacaktır. Genelgeye uymayan sürücüler hakkında belirlenen cezai işlemler uygulanacaktır.

Üyelerimize , vatandaşlarımıza önemle duyurulur.

2019 yılı ilk Meclis Toplantısı Meclis üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Gürcistan Ekonomik Sonuç Raporu
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası 2017 E Bülten