Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın İlgili genelgesinde Kış Lastiğinin, üzerinde M+S işareti bulunan ve 7 Co’nin  altındaki sıcaklıklarda yol tutuşunu artırmak amacıyla bileşimi özel olarak belirlenmiş ve sırt yüzeyinde özel olarak tasarlanmış desenleri bulunan lastik türü olduğu, Sadece buzlu zeminlerde kullanılabilen çivili lastiğin de kış lastiği yerine geçtiği belirtilmiştir.

İlimiz genelinde kış lastiği uygulaması 01 Aralık 2018 – 1 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılması uygun görülmüş olup, bu süre zarfında Emniyet Müdürlüğümüze bağlı trafik ekiplerince kış lastiği denetimleri aralıksız olarak yapılacaktır. Genelgeye uymayan sürücüler hakkında belirlenen cezai işlemler uygulanacaktır.

Üyelerimize , vatandaşlarımıza önemle duyurulur.

Ak Parti Rize Eski Belediye Başkanı Sn. Halil Bakırcı Odamızı Ziyaret Etti
Turizm Çalıştayı Odamızda Gerçekleşti
Çayeli TSO personeli yemekte buluştu
Çayeli Ti̇caret ve Sanayi Odası olarak personel etkinliklerimiz devam ediyor.
Ticaret Odaları Organ Seçimleri Ertelendi
Arapça Dil Kursunda İlk Ders Başlıyor