Yıllık İşletme Cetveli Bilgileri Yenileme Duyurusu

6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanunu gereği Sanayi Siciline kayıtlı işletmelerin, 2016 yılına ait faaliyetlerinin yer aldığı Yıllık İşletme Cetvelini 30 Nisan 2017 tarihi saat 24:00'e kadar vermeleri zorunludur. Yıllık İşletme Cetvelini vermeyen işletmeler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı web sayfası (www.sanayi.gov.tr) e-hizmetler bölümünde bulunan Sanayi Sicil Bilgi sistemini (https://sanayisicil.sanayi.gov.tr) kullanarak işlemlerinizi yapınız. Son günlerde yaşanabilecek olan yığılmalar nedeniyle bilgi girişlerinde sorun yaşamamanız açısından işlemlerinizi son güne bırakmamanız önem arz etmektedir.

Sistem 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Gün içinde yaşanabilecek yoğunluk sebebiyle mesai saati dışında da (Hafta sonu dahil, evinizden, işyerinizden ) Yıllık İşletme Cetveli girişi yapabilirsiniz.

Yıllık İşletme Cetvelini doldurduktan sonra “İL MÜDÜRLÜĞÜNE GÖNDER” butonunu kullanarak, gönderme işlemini tamamlayınız.

Gönderme işlemi yapılmaz ise Yıllık İşletme Cetveli verilmemiş sayılacağından, mutlaka gönderme işlemini tamamlayınız.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Yapılandırmanız Bozulmasın Son Gün 31 Mayıs 2017