Üyelerimize Yerinde Ziyaretler Devam Ediyor

İlçemiz Musadağı Köyü mevkiinde kurulan Oda üyemiz olan Rize Çay Araştırma Merkezine Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Mert, Meclis Başkanımız Hüseyin Öztürk, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Resul Okumuş ve tesis müdürü Selçuk Azman ekibimize eşlik ederek, fabrikayı gezdirerek tesis hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Çay sektöründeki Araştırmalarıyla ilçemize ve bölgemize yeni vizyon kazandıracak olan tesisin bölgemize ve ilçemize hayırlı olması dilekleri ile ziyaret tamamlandı.

Berat Kandili Kutlama Mesajı
Madenli Belediye Başkanı Sn. Necip YAZICI Odamızı ziyareti
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Ali Rıza Saklı Odamızı ziyaret etti
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Rize Ticaret Borsası'na Ziyaret