Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesini Yoğun Katılımlarla Tamamladık

19-20-21 Eylül 2019  tarihlerinde  Ankara Ticaret Odası himayelerinde  Ankara Congresium da  gerçekleştirilen  ve birçok yabancı katılımcının konuşmacı olarak katıldığı,  tescilli  yöresel  ürünlerini sergileyen  ülkemizin değişik yörelerinden  gelen   226 kurum , kuruluşun  ve   yaklaşık  60-65  bin kişinin ziyaretçi  olarak  katılım sağladığı   “2. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” n de  Çayeli Ticaret ve Sanayi odası olarak    ilçemizi ve   tescilli ürünümüz  Çayeli Kuru Fasulye Yemeğini üç gün boyunca katılımcılara ve ulusal  medyaya tanıtım faaliyetlerinde bulunduk.

Yoğun bir süreçte tamamladığımız tanıtım faaliyetlerimiz de  bizlere  tam destek  olan,  Çayeli kuru fasulye yemeğini hem tanıtan hem de ziyaretçilere ikramda  bulunan   Hüsrev lokantaları Ankara  şubesi  sahibi  Muhammet  Hüsrev’e ,  standımızı  en iyi şekilde dizayn edip  sponsorumuz olarak bize tahsis eden  Netvizyon Media park sahibi Cemalettin Kömürcü’ye ,  ilçemizin tanıtım filmlerini  bize  sağlayan Haber 53 sahibi Ali Kemal Atik’e ve bunun yanında  bizleri yalnız  bırakmayan  başta  Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk’e,  Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’ye  ve   ilçemizin yetiştirdiği Ankara da görev yapan birçok bürokratlara  ve  bizlere teveccüh gösterip standımızı ziyaret eden katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.

Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi  her platformda ileriye taşımak ve Gayri Safi Milli Hasıladan alınacak payımızı artırmaktır.

Bu bağlamda bizlere maddi ve manevi  destek olan herkese gönülden şükranlarımı sunarım.

Mehmet Ali MERT

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

2017 İlk Çeyreğinde Personel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası Personeli aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Bölgesel Turist Rehberliği Sertifika Programı Ön Kayıtları Başladı
2016 Yılı İktisadi Raporu Yayımlandı
E-Dönüşüm (Efatura , Earşiv, Edefter) Bilgilendirme Toplantısına Davet
Başkanımızdan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Danışmanı Saffet MORGÜL’ü makamında ziyaret etti.